Κυριακή 22 Ιουνίου 2014

Ραχωβίτσας :O «βλάχος της DEA» πίσω απο τo χτύπημα στο Παγκόσμιο Καρτέλ της ηρωίνης !

«Μετά τις 11 το βράδυ, πέφτουμε στο βούρκο.» αυτή είναι η χαρακτηριστική φράση που χρησιμοποιεί ο Γιάννης Ραχωβίτσας για να προσδώσει την αξία των πολύτιμων πληροφοριών που πέφτουν στο τραπέζι όταν βαθαίνει το σκοτάδι. Όπως γράφουν σήμερα εφημερίδες μια απ” αυτές τις επαφές τον οδήγησε μέχρι την έπαυλη του επίδοξου εφοπλιστή στην οδό Αθανασίου Διάκου στη Φιλοθέη όπου μαζί με τα «Βατράχια» και τους άνδρες της Ομάδας Ειδικών Αποστολών του Λιμενικού Σώματος, ανακάλυψαν την μεγαλύτερη ποσότητα ηρωίνης που αποκαλύφθηκε ποτέ στη στεριά σ” όλες τις χώρες της Ευρώπης….

Ο πρώην υπαρχηγός της ΕΛ.ΑΣ που του αρέσει το ποδόσφαιρο, τοποθετήθηκε στην Αθήνα ως επικεφαλής της Αμερικάνικης Δίωξης Ναρκωτικών γνωστής και ως DEA εξαιτίας του «ειδικού βάρους» που διέθετε σε τέτοιες μεγάλες υποθέσεις από την εποχή που ήταν ακόμη υπαστυνόμος.
Από το 1986 έως το 2006 ο Γιάννης Ραχωβίτσας έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση της Δίωξης Ναρκωτικών Αθηνών -μάλιστα, την τριετία 2003-2006 υπήρξε διευθυντής της υπηρεσίας. Το. παράπονό του, είναι ότι αν και πατέρας δυο χαριτωμένων κοριτσιών, δεν έχει