Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Επισκέψεις στην Αστυνομική Δ\νση Καρδίτσας, το ΤΑΔ και την Πυροσβεστική Υπηρεσία πραγματοποίησε η Σάσα Ραχωβίτσα


Την Αστυνομική Διεύθυνση Καρδίτσας, επισκέφθηκε χθες το πρωί η Υποψήφια Βουλευτής με τους «Ανεξάρτητους Έλληνες» κα. Αναστασία (Σάσσα) Ραχωβίτσα.
Την κα. Ραχωβίτσα υποδέχθηκε ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. Δημήτρης Αγγελής, ο οποίος αφού την καλωσόρισε, της ευχήθηκε «Καλή επιτυχία».
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η Υποψήφια Βουλευτής ενημερώθηκε σφαιρικά για τα ζητήματα που απασχολούν τις αστυνομικές αρχές του τόπου και συζήτησε με το προσωπικό των υπηρεσιών.
Σε δηλώσεις της η κα. Ραχωβίτσα τόνισε πως «ένα από τα πλέον φλέγοντα ζητήματα σήμερα είναι η αίσθηση ανασφάλειας που νιώθει ο πολίτης, λόγω της κατακόρυφης αύξησης της εγκληματικότητας».
Επίσης συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Καρδίτσας, κ. Σωκράτη Μαυρογιώργο, ο οποίος της εξέθεσε όλα τα προβλήματα που απασχολούν τους αστυνομικούς και δυσχεραίνουν το έργο τους.
Επόμενος σταθμός, το Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Καρδίτσας, όπου η Υποψήφια Βουλευτής συναντήθηκε με τη Διοικητή της σχολής κα. Ελένη Αντωνίου.
Στη συνάντηση εκφράστηκε η ανησυχία για το μέλλον του ΤΑΔ, και επισημάνθηκε η ανάγκη αναβάθμισης της Σχολής και όχι η κατάργησή της.
Ακολούθως η κα. Ραχωβίτσα πραγματοποίησε επίσκεψη στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Καρδίτσας, όπου συζήτησε με τον Διοικητή κ. Δημήτρη Σακελλαρόπουλο και άνδρες του Σώματος.
Η Υποψήφια Βουλευτής ενημερώθηκε,  για τα προβλήματα του πυροσβεστικού σώματος σε τοπικό, αλλά και σε πανελλαδικό επίπεδο. Κατά την διάρκεια της συνάντησης δέχτηκε ερωτήματα και απάντησε διεξοδικά σε όλα. Η κα. Ραχωβίτσα εξέφρασε τη συμπαράστασή της, λέγοντας πως το επάγγελμα του πυροσβέστη θα έπρεπε να χαρακτηριστεί ως επικίνδυνο και ανθυγιεινό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφηστε τα σχολια σας